O Nama

O Nama

Naša osnovna delatnost je pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga, uključujući i usluge poreskog, poslovnog i finansijskog savetovanja.

Više od 10 godina iskustva omogućuje da našim klijentima, paušalcima, preduzetnicima, malim, srednjim i velikim preduzećima, obezbedimo najviši kvalitet usluga.

Imamo mogućnost saradnje sa klijentima iz cele Srbije, zahvaljujući modernim tehnologijama i alatima koje koristimo, na taj način pružamo profesionalne usluge svima bez obzira na lokaciju preduzeća.

Naš tim sastoji se od stučnih ljudi koji se neprestano usavršavaju u svom obrazovanju, veštini i prilagođavaju stalnim tehnološkim promenama. Većina naših zaposlenih i saradnika poseduje diplome državnog Ekonomskog fakulteta, sertifikate iz oblasti računovodstva kao i višegodišnje iskustvo u računovodstvenim i konsalting poslovima, čime doprinose da pružene usluge budu profesionalne, pouzdane i ažurne. Naši stručnjaci kontinuirano prate promene zakona i propisa, što omogućava da za svako vaše pitanje pronađemo adekvatan odgovor i obezbedimo kvalitetno poresko, finansijsko i poslovno savetovanje.

Naša Misija, jeste posvećenost svakom klijentu u želji da stvorimo odnos poverenja i kvalitetnog dugoročnog partnerstva koje omogućava da unapredite vaše poslovanje, povećate prihode, profit i investicije.

U poslovanju naglasak stavljamo na korišćenje savremene tehnologije, naprednih alata i software-a, online vidova komunikacije, korišćenje najboljih knjigovodstvenih programa u cilju boljeg prilagođavanja klijentu što sve dovodi do uštede u vremenu.

Na vaš zahtev možemo da izradimo veliki broj izveštaja iz različitih sfera poslovanja koji su vam potrebni za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Naše usluge mogu obuhvatiti kompletno vođenje poslovnih knjiga, ili nam možete prepustiti (outsourcing) samo određene oblasti kao što je obračun zarada i druge. Na stranici pod nazivom Usluge možete pogledati detaljan prikaz usluga koje pružamo.

Ažurne, proverene i vredne informacije koje vam obezbeđujemo, doprineće vašem poslovanju u vidu smanjenja poreza i troškova uz istovremeno povećanje prihoda i profitabilnosti, na taj način, imajući u vidu i naše fer cene, dobićete najveću vrednost za vaš novac.